SMS kommunikation stoppet – text messages no more

På grund af datalovgivningen må jeg ikke længere sende sms med patienterne af hensyn til personfølsomme oplysninger.

Jeg kan kontaktes på telefon 44986856:

Besvares mellem kl 8-9 og der kan lægges besked på telefonsvareren før og efter dette tidsrum.

For akut sygdom bedst med besked før kl 7.30.

Jeg besvarer mails via selvbetjeningen på hjemmesiden www.44986856.dk – og via min læge app.

Jeg kan træffes i åben videokonsultation mellem kl 10-11, undtagen onsdag – via min læge app ´en.

 

Due to “GDPR” General Data Protection Regulation – I am no longer allowed to send text messages to patients due to personal sensitive information. I can be contacted by phone 44986856. It will be answered between 8-9 and the answering machine can be notified before and after this time. I reply to emails via the self service on the website www.44986856.dk – I can be contacted in open videoconsultations between 10-11 a.m. except Wednesday- via the Danish app: min læge.

 

Jeg beklager det besvær, det måtte give i overgangsfasen.

M.v.h Sanne